Комуніст вважає ганьбою домовлятися з "Регіонами" про чесність

Неділя, 24 жовтня 2010, 11:56
Лідер кримських комуністів Леонід Грач вважає ганебним підписувати меморандум про чесні вибори запропонований главою Партії регіонів у автономії Василем Джарти.

Про це йдеться в заяві комуніста, повідомляє УНІАН.

"Про яку чесність і прозорість може вести мову той, хто поставлений на чолі кримської піраміди чорних технологій, побудованих виключно на брехні, підтасовування, фальсифікації?", - зазначає Грач.

"Проголошений Джарти "меморандум про чесні вибори" - це нахабний, цинічний заклик погодитися з свавіллям. Підписати меморандум значить, погодитися з тим, що відбувся бєспрєдєл", - заявив комуніст.

На його думку, вибори, по суті, вже сфальсифіковані шляхом формування виборчих комісій, де більшість отримали представники Партії регіонів і їх союзники.

Крім того, Грач вважає, що Партія регіонів бореться з конкурентами нечесними методами.

"Джарти і "джартисти" з команди президента під прапором президента всю виборчу кампанію рейдерським шляхом розчищають Крим під захоплення земель, власності", - заявив депутат.

"З виборчих перегонів через суди, арешти, адміністративний тиск, психологічний і силовий тиск вибиті багато десятків ключових конкурентів, в першу чергу найбільш постраждали представники Компартії як тієї головної сили, якої найбільш бояться регіонали", - зазначив він.

За словами Грача, в Криму вже сформовано координаційну раду щодо забезпечення проведення чесних виборів з цілого ряду партій, чиї представники вестимуть контроль за підрахунком голосів.

"Нехай Джарти знає - ми за результатами виборів дамо бій, дійдемо до всіх міжнародних інстанцій", - пообіцяв він.

Як відомо, Джарти 22 жовтня запропонував кримським керівникам партій, що беруть участь у місцевих виборах, підписати меморандум і підтвердити "обопільні зобов'язання влади і партій дотримуватися принципів рівноправності і взаємоповаги всіх суб'єктів виборчого процесу".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News