Яценюк кинувся захищати Тимошенко

Вівторок, 26 жовтня 2010, 13:55
Партія "Батьківщина" повинна мати можливість брати участь у місцевих виборах.

Про це заявив лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк на прес-конференції у Львові, повідомляє прес-служба партії.

"А це означає, зокрема, й те, що всі партії, які виявили бажання брати участь у виборчій кампанії, зокрема, і партія "Батьківщина", повинні мати можливість брати участь у кампанії. І не через створені клони, а через реальні партійні організації, визнані лідером і партійцями", - підкреслив він.

За словами лідера партії, якщо влада не вживатиме заходів для того, щоб забезпечити процес демократичних виборів, то це боляче вдарить по ній самій.

"Віктор Янукович вже відчув, що Партія регіонів робить все для того, щоб понизити персональний рейтинг президента", - зазначив Яценюк.

"І ті дзвінки, які він отримав, зокрема з Вашингтона і Брюсселя, щодо необхідності збереження демократичних цінностей, свідчать тільки про одне: до України є питання щодо реального розвитку демократії і прозорості виборів", - додав політик.

Він закликав владу, щоб вона забезпечила повний допуск до виборів партії "Батьківщина". "І не тільки "Батьківщини", а й усіх наших політичних опонентів, конкурентів, а також вірогідних союзників. Тому що це є справжня демократія", - підкреслив Яценюк.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування