Колесніков знає, що буде імпульсом до розвитку країни

Четвер, 28 жовтня 2010, 23:14
Міста Польщі та України, які будуть приймати Євро-2012, встигнуть підготувати свою інфраструктуру.

Про це заявили у Львові віце-прем'єр Борис Колесніков і віце-прем'єр, міністр економіки Польщі Вальдемар Павляк, повідомляє УНІАН.

Вони зазначили, що проведення Євро-2012 стане поштовхом до розвитку обох країн.

"Після проведення Євро-2012 Україна матиме такі ж наслідки, як інші країни, які проводили цей захід: розвинену інфраструктуру, новий рівень підготовки персоналу. Це буде імпульсом до розвитку країни", - зазначив Колесніков.

На такий же ефект сподівається і Павляк: "Зрозуміло, що за короткий термін ми не отримаємо прибутку, але це дуже важливий імпульс до розвитку, просуванню".

"На наші країни звертають увагу потужні інвестори, компанії світового рівня. Спорт розбудить великі емоції і амбіції", - сказав він.

Оцінюючи підготовку Львова до Євро-2012, Колесніков відзначив значні зрушення: "Почався монтаж даху стадіону, практично побудована коробка нового терміналу Львівського аеропорту. Зараз особливу увагу ми звертаємо на будівництво доріг".

Колесніков повідомив, що на цьому тижні між Міністерством фінансів та Міністерством культури буде вирішено питання про фінансування необхідних робіт з реконструкції Національного академічного драматичного театру ім. Заньковецької.

Також український віце-прем'єр додав, що землю вздовж майбутньої магістралі Львів - Краковець потрібно продавати чи надавати в оренду виключно на аукціонах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування