У Харкові порізали зайві бюлетені

П'ятниця, 29 жовтня 2010, 15:38
У Харкові знищено зайві виборчі бюлетені.

Як повідомив журналістам глава Харківської обласної виборчої комісії Олександр Русанов, в п'ятницю в друкарні "Фоліо плюс" були знищені 42,4 тисячі бюлетенів, надрукованих понад тиражу, і 8,5 тисяч примірників поліграфічного браку.

"Бюлетені розрізали на смужки шириною близько 1,5 сантиметри у присутності трьох членів обласної виборчої комісії та працівників міліції. Крім того, були розрізані 70 фотоформ для виготовлення бюлетенів", - повідомляє Інтерфакс-Україна.

Русанов також заявив, що всі виготовлені бюлетені для виборів депутатів облради у кількості близько 4 мільйонів екземплярів, передані в 34 виборчі комісії міст і районів.

Як відомо, представники ВО "Батьківщина" заявили, що на території підприємства "Фоліо-плюс" виявлено близько 13 тисяч неврахованих бюлетенів для голосування на виборах до місцевих органів влади Харківської області.

Міський прокурор Харкова Євген Попович заявив, що це резерв, який зобов'язані були надрукувати за законом.

У департаменті зв'язків з громадськістю МВС України повідомили, що невраховані бюлетені надруковані на пробу, це так званий "розгонний тираж", і він буде знищений.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News