Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров побачив безпрецедентну кількість спостерігачів

П'ятниця, 29 жовтня 2010, 17:05
Прем'єр Микола Азаров вважає кількість спостерігачів за місцевими виборами в Україні безпрецедентно великим.

Про це він заявив на зустрічі з представниками іноземних держав та главами місій від міжнародних організацій в Києві в п'ятницю.

"Кількість спостерігачів за місцевими виборами безпрецедентно велика, і їх цілком достатньо для оцінки виборів по всій країні", - сказав він.

Азаров зазначив, що українська влада зробила все від неї залежне для забезпечення підготовки до виборів, зокрема повністю профінансувала потреби і технічне забезпечення роботи 12 тисяч територіальних і 32 тисяч дільничних виборчих комісій.

Прем'єр додав, що керівники держави запросили для спостереження за виборами представників міжнародних організацій, незважаючи на те, що "країна не має формальних зобов'язань щодо запрошення міжнародних спостерігачів на місцеві вибори".

Він запевнив, що уряд готовий прийняти будь-яке волевиявлення народу.

Азаров також повідомив, що виготовлення бюлетенів відбувалося під контролем представників територіальних виборчих комісій і під охороною міліції.

Прем'єр нагадав, що президент Віктор Янукович і він особисто поклали персональну відповідальність на голів місцевих адміністрацій за дотримання прав громадян під час виборчого процесу.

За даними ЦВК, зазначив Азаров, для спостереження за ходом виборів зареєструвалося близько 500 іноземних спостерігачів і близько 2000 від українських партійних і громадських організацій.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...