Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балога приведе у МНС свою команду?

Вівторок, 16 листопада 2010, 10:11

Перший заступник міністра з надзвичайних ситуацій Віталій Бут спростовує інформацію про написання ним рапорту про відставку. 

"Сьогодні я працюю над поставленими завданнями свого керівництва та президента України. Жодних заяв про бажання залишити службу в МНС я не робив", - заявив Бут.

За повідомленням його прес-служби, зараз Бут перебуває з робочою поїздкою у Севастополі.

Раніше джерело, близьке до МНС, повідомило "ЛІГАБізнесІнформ" що перший заступник міністра з надзвичайних ситуацій Віталій Бут і заступник міністра Віталій Романченко написали заяви про відставку. Хоча у прес-службі МНС сказали, що "офіційної інформації поки немає".

Як відомо, у п'ятницю президент Віктор Янукович призначив міністром з надзвичайних ситуацій Віктора Балогу.

Після цього заступник голови МНС син заступника голови адміністрації президента Ганни Герман Микола Герман подав у відставку.

Джерело в оточенні Балоги сказало газеті "Сегодня", що "Віктор Іванович прийде в міністерство зі своєю командою".

"Чи залишить когось зі старої команди, складно сказати. Зараз він іще в Закарпатті й рішень не приймав", - сказало джерело.

Серед інших, може втратити свою посаду й чоловік нардепа-регіонала Олени Бондаренко Андрій, який також є заступником голови МНС.

"Я сама як дружина переживаю з приводу того, яке рішення прийме новий міністр", - сказала газеті Олена Бондаренко.

Джерело в МНС зазначило: "Зі всіх замів Бондаренко працює найбільше професійно, але зараз ніхто не знає, чи залишиться взагалі хтось".

Ганна Герман, коментуючи рішення свого сина подати у відставку, сказала: "Він не радився із мною, коли йшов у міністерство, і не радився, коли вирішив піти. Але мені здається, це по-чоловічому".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...