Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров не бачить перепон новим податкам

Субота, 27 листопада 2010, 15:56

Прем'єр Микола Азаров доручив Міністерству фінансів створити спільну робочу групу з підприємцями, які протестують проти певних норм Податкового кодексу.

Орган буде створено з метою напрацювання компромісних пропозицій щодо зазначених норм, повідомляє прес-служба Кабміну.

За згодою у цій роботі візьме участь глава комітету Верховної Ради з питань податкової і митної політики Віталій Хомутиннік.

"Насправді у нас одна мета з підприємцями: щоб зберігалися робочі місця, навіть, щоб вони ставали якіснішими і створювались нові, і щоб спрощена система працювала прибутково", - заявив Азаров.

Він також зазначив, що, очевидно, діалогу саме зі "спрощенцями" не було приділено достатньо уваги, але після зустрічі з підприємцями на Майдані Незалежності висновок однозначний: немає ніяких перепон, щоб відкоригувати спірні норми і ввести Податковий кодекс у дію.

"Те, що ми домовимось зараз, не означає, що це крапка. Масштабні реформи потребують безперервного діалогу з громадянським суспільством, щоб, виходячи з практики здійснення реформ, вносити покращені норми", - підкреслив прем'єр.

В Мінфіні проходить чергова зустріч спільної робочої групи з представників уряду та підприємців під головуванням міністра фінансів Федора Ярошенка.

З боку підприємців у спільній робочій групі беруть участь 14 осіб.

Наразі у засіданні оголошено перерву під час якої підприємці визначаються щодо своїх вимог до Податкового кодексу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування