Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров радий відсутності політики у відносинах з Росією

Понеділок, 29 листопада 2010, 18:35

Прем'єр Микола Азаров вважає, що українсько-російські відносини розвиваються конструктивно, без зайвої політизації при вирішенні спірних питань.

Про це він сказав під час зустрічі з главою Ради федерації федеральних зборів Росії Сергієм Мироновим, повідомляє прес-служба Кабміну.

"Звичайно, у наших взаєминах є, як це завжди буває, певні проблеми, певні питання, але те, що ці питання вирішуються нормально, без зайвої політизації, - це свідчить про те, що ми налаштовані їх вирішувати, а не робити з цього якусь політику", - наголосив Азаров.

Він додав, що Росія для України є не тільки найбільшим торговельним партнером, але й стратегічним союзником.

За його словами, двосторонній діалог розвивається дуже інтенсивно і відповідально, про це свідчить кількість зустрічей керівників України і Росії в поточному році.

Прем’єр зауважив, що уряд послідовно виправляє стратегічні прорахунки попереднього керівництва України.

За словами Азарова, українсько-російські відносини розвиваються винятково на взаємовигідних умовах.

Зокрема, двосторонній товарообіг значно виріс і вже практично вийшов на докризовий рівень.

У свою чергу Миронов наголосив на необхідності подальшої активізації двосторонніх відносин на міжрегіональному та міжобласному рівнях.

"Ми бачимо перспективи нашого співробітництва і в авіаційній, енергетичній, суднобудівній галузях тощо. Ті домовленості, які вже є, які вже реалізуються, - вони, безумовно, позитивно вплинуть на наше співробітництво", - наголосив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування