Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров пообіцяв не викидати на вулицю колишніх міністрів

Понеділок, 13 грудня 2010, 16:47

Екс-глава Мінрегіонбуду Володимир Яцуба не залишиться без роботи.

Про це заявив прем’єр Микола Азаров, представляючи Віктора Тихонова у посаді віце-прем'єра – міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, повідомляє прес-служба уряду.

"Його (Яцуби) досвід, знання нам потрібні, і, безумовно, через певний час він займатиметься серйозною державною роботою", - заявив Азаров.

"Прем’єр зауважив, що суттєвого реформування потребує як житлово-комунальне господарство, яке за роки незалежності не лише не удосконалювалося, а у деяких випадках навіть погіршувалося, так і сфера будівництва: промислового, житлового", - йдеться у повідомленні.

Прем'єр вважає, що Тихонов "із цим завданням впорається". "Є чим займатися, дуже великі і серйозні проблеми стоять перед вами. В уряді ми дуже добре розуміємо ці проблеми і готові допомагати, але ініціатива завжди має виходити від вас", - зазначив Азаров.

Він також додав, що вже досягнуто домовленості з колишнім міністром житлово-комунального господарства Юрієм Хівричем про те, що він і надалі вестиме цей напрям діяльності.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...