Грач: Тимошенко розраховувалася з Симоненком посадами

Понеділок, 20 грудня 2010, 17:54

Компартія мала таємні домовленості з Юлією Тимошенко, коли та займала пост прем'єра.

Про це заявив виключений з лав КПУ депутат Леонід Грач, повідомляє його прес-служба.

"Ще на початку 2009 року, коли по суті Симоненко, змовившись з Тимошенко, врятував її. Маю на увазі 28 грудня 2008 року, коли вона як прем'єр зі своїм складом уряду висіла на волоску через ризик неприйняття Держбюджету на 2009 рік. Ось саме 6 голосів від фракції, які потрібні були для затвердження бюджету, і були надані", - розповів він.

"Причому на момент голосування я не знаходився навіть у Києві, а одна з шести карт, які проголосували "за", - це була моєю", - уточнив Грач.

"Симоненко йшов далі на зближення, як він каже, з "помаранчевими" - в даному випадку з Тимошенко. Ми знаємо, що вона неодноразово бувала в будинку ЦК, ми знаємо, що Тимошенко "розраховувалася" і посадами ("віддала" посаду головного лісничого, виходячи з того, що в лісі можна не тільки гриби збирати)", - перерахував депутат.

За словами Грача, сьогодні Компартія обслуговує Віктора Януковича, між яким і Тимошенко, а також Віктором Ющенком немає жодної різниці.

"Віктор Федорович відкрито заявив, що він прагне в ЄС - це і є блок. Віктор Федорович не припиняє жодної програми щодо співпраці з НАТО. Чим він відрізняється в цьому сенсі від Ющенка і Тимошенко - особисто я не знаходжу різниці", - пояснив депутат.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування