Чорновіл: якщо так піде і далі, то у 2015 в тюрму посадять Януковича

П'ятниця, 24 грудня 2010, 09:26

Депутат Тарас Чорновіл заявив, що чим більше зараз влада "закручує гайки", тим гірше їй буде в майбутньому.

Про це він сказав в інтерв'ю ЛІГАБізнесІнформ.

"По-перше, вона більш жорстоко програє, а по-друге, слід враховувати "принцип зростання амплітуди маятника репресій", - сказав він.

"Якщо ви під час свого правління саджаєте дрібних виконавців, ваш наступник буде саджати організатора, а наступник наступника - вже замовників (найвище керівництво, тільки з протилежного табору)", - зазначив Чорновіл.

"Якщо при Ющенку притягували до відповідальності дрібних чиновників, то при Януковичі почали міністрів і лякати Тимошенко. А це означає, що якщо так піде і далі, то у 2015 році в тюрму посадять Януковича. І він це дуже скоро зрозуміє", - заявив депутат .

Відповідаючи на питання, чи є у Януковича "путінські амбіції", він сказав: "Наскільки я знаю Януковича, по внутрішньому суб'єктивному настрою у нього цього немає. Хоча деякі ознаки "керованої демократії" в країні все-таки проявляються".

На питання про президента Віктора Януковича, Чорновіл відповів: "За зовнішніми ознаками - мені здається, він як був ледачим, так і залишився. Амбіції передбачають натхнення, бажання і колосальну працездатність".

"А у Януковича, швидше за все, було прагнення тільки до двох речей: до реваншу і комфорту. Ну і ще, можливо, до третьої: щоб "мені за все це нічого не було", - сказав депутат.

"Це людина неймовірного сплетення комплексів, страхів, фобій. Оточення постійно тероризує його тим, що, мовляв, проти вас замахи, змови - він цього боїться неймовірно", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News