Азаров хотів "повідривати голови" чиновникам Тимошенко

Понеділок, 27 грудня 2010, 15:00

Миколі Азарову хотілося "відірвати голови" посадовим особам, які відповідали за підготовку до Євро-2012, коли він побачив, у якому стані перебувають ключові об'єкти.

Про це прем'єр-міністр заявив у понеділок на прес-конференції, повідомляє "ЛІГАБізнесІнформ".

"Коли мені вперше доповіли, у якому стані перебувають будівництва, особливо злощасний Львів, то перше було відчуття, звісно, це повідривати голови всім тим, хто займався цією темою. Це для початку", - сказав Азаров.

"Скільки ж можна було балакати й нічого не робити? За два роки нічого практично не було зроблено, а були й віце-прем'єри, й міністри, й прем'єр-міністри", - додав він.

Як відомо, екс-прем'єр Юлія Тимошенко в цей же день заявила, що планує на наступний допит у прокуратурі принести заяву про злочин нинішнього уряду – збільшення ним удвічі кошторису на НСК "Олімпійський".

"Наш уряду НСК "Олімпійський" будував за 2 млрд. 144 млн. грн. Зараз кошторис, який змінений урядом, становить 4,5 млрд. грн. Я хочу запитати: куди два зайвих мільярди гривень направляють, якщо точно відомо, що на НСК "Олімпійський" такі гроші не потрібні?", - зазначила вона, виходячи після допиту в Генпрокуратурі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування