Кириленка допитували все ж таки не за шашки

Вівторок, 28 грудня 2010, 11:12

Лідер партії "За Україну" В'ячеслав Кириленко був допитаний у Слідчому управлінні прокуратури міста Києва у вівторок у справі про бійку в залі пленарних засідань Верховної Ради України 16 грудня нинішнього року, повідомляє "5 канал".

"Мені невідомо про виклики кого-небудь ще. Можливо, я перший. Можливо, є якесь обмежене коло осіб - це питання не до мене, а до правоохоронних органів, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Але, думаю, що є загальна тенденція, яка покликана опозицію зробити більш стриманою у своїй поведінці у Верховній Раді, а це вже не питання правоохоронних органів, а питання політичних свобод в Україні", - заявив Кириленко в інтерв'ю кореспондентові "5 каналу" після виходу з будинку прокуратури.

У цілому лідер партії "За Україну" провів на допиті в прокуратурі близько години.

Як відомо, перед допитом він не знав, по якій справі він буде допитаний і припустив, що в справі про події у Верховній Раді України 27 квітня нинішнього року при ратифікації "Харківських угод" про продовження терміну перебування Чорноморського флоту Російської Федерації в Україні.

Як повідомлялося раніше, після подій у парламенті 16 грудня була порушена кримінальна справа за фактом втручання в діяльність державних діячів з метою перешкоджання виконанню ними службових обов'язків.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News