У Партії регіонів вважають опозицію "невдахами"

Субота, 22 січня 2011, 15:21

У Партії регіонів заявили, що акції опозиції з нагоди Дня Соборності були нечисленними.

Про це заявив лідер фракції регіоналів у парламенті Олександр Єфремов, повідомляє прес-служба партії.

"Незважаючи на гучні заяви, масові мітинги, про які вони так багато говорили і які клятвено обіцяли провести в Києві, ми цього так і не побачили", - сказав він.

"Невелику кількість своїх прихильників на вулицях і площах столиці невдахи-організатори пояснюють опором влади, що не відповідає дійсності", - зазначив Єфремов.

"Казки про неіснуючі автобуси, на яких нібито везуть до Києва прихильників опозиції і які нібито не пустили в столицю, набридли самому народу", - вважає регіонал.

За його словами, "суспільство, зрілість якого вони явно недооцінюють, сьогодні дало їм відповідь".

"День Соборності покликаний об'єднувати, а наші горе-опозиціонери запросили людей на "майдани" абсолютно з іншою метою - роз'єднуючи народ під гаслами протистояння, спробувати домогтися бажаних постів", - заявив Єфремов.

"Але має ж залишатися хоч щось святе. Суспільство тому і не пішло під їхні прапори, давши відповідь на питання, наскільки вагомими є їх авторитет і підтримка серед громадян", - сказав він.

Як відомо, на Софійській площі в Києві в суботу відбулася акція опозиції. За оцінками організаторів, у ній взяло участь близько 10 тисяч осіб.

Крім того, на Контрактовій площі відбулася акція, яку організовував "Фронт змін", куди прийшло близько 1 тисячі осіб.

Також Українська народна партія провела невеликий мітинг на Європейській площі, на який зібралося близько 200 прихильників партії.

На Майдані Незалежності відбулася акція, організована Київською міськдержадміністрацією, в якій взяли участь близько 6 тисяч осіб.

Раніше у БЮТ заявили, що співробітники ДАІ перешкоджають людям потрапити у Київ на святкування Дня Соборності.

За словами БЮТівця Віктора Олійника, автобуси зі Львова, Одеси та Дніпропетровської області, які прямували до столиці, працівники ДАІ не випускали за межі областей.

ДАІ спростувала цю інформацію.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування