Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненка звинуватили в тому, що він відрубав голову

Вівторок, 25 січня 2011, 16:15

Перший секретар Кримського республіканського комітету Комуністичної партії Наталія Штепа не визнає рішення про виключення центральним керівництвом КПУ понад 80 кримських комуністів із лав партії.

У інтерв`ю УНІАН Штепа заявила: "Ми не визнаємо цього рішення, як не визнавали рішень щодо виключення з партії (першого секретаря Рескому) Леоніда Грача, (другого секретаря) Аксютіна, щодо розпуску Ревкому".

За її словами, рішення ухвалено з грубими порушеннями статуту партії.

"Виключений із партії цвіт Кримської партійної організації! "Голову" відрубали в особі Грача, Аксютіна, тепер знищують керівників районних і міських організацій", - заявила Штепа.

Водночас вона заявила, що виключені з Компартії активісти не мають наміру писати апеляції в центральну контрольну комісію.

Вона також заявила, що у вівторок пройшло засідання бюро Рескому КПУ, обраного 15 січня, учасники якого засудили "вчорашнє ганебне рішення для партії".

Президія Центрального комітету Компартії 24 січня виключила з лав КПУ понад 80 кримських комуністів "за антипартійну діяльність, що виразилася в грубому порушенні статуту Компартії України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування