Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соратники Грача просять засудити "плазування" КПУ перед олігархами

Середа, 26 січня 2011, 17:08

Кримська організація Компартії закликає комуністичні партії колишнього СРСР відреагувати на співпрацю КПУ з великим бізнесом.

Про це йдеться у зверненні до міжнародного комуністичного спільноті, повідомляють "Українські новини".

Зокрема, звернення направлене компартіям Вірменії, Грузії, Азербайджану, Абхазії, Південної Осетії, Литви, Латвії, Естонії, Росії, Білорусі, Молдови, Казахстану, Киргизстану, Узбекистану і Туркменістану.

"Ми звертаємося до вас, як до членів міжнародного комуністичного руху СКП-КПРС, здатною реально вплинути на ситуацію, що склалася навколо кримської республіканської організації КПУ, зупинити керівництво Компартії України, що стало на шлях опортунізму, зради інтересів трудового народу, плазування перед олігархами, представниками різних буржуазних партій", - сказано у зверненні.

Кримська організація також закликала міжнародне співтовариство не довіряти поширюваній і, на її думку, недостовірній інформації про виключення з фракції КПУ депутата Ради, екс-керівника кримської організації Леоніда Грача.

"Ми віримо, що міжнародне комуністичне середовище саме в змозі розібратися у тому бруді і наклепах, які навісили на кримську організацію і її лідера Грача опортуністичні керівники КПУ на чолі з переродженцем, "горбачовим" українського розливу Петром Симоненком", - сказано у зверненні.

Згідно зі зверненням, ситуація, що склалася послаблює КПУ і завдає непоправної шкоди компартіям країн СНД.

Нагадаємо, 11 грудня 2010 року об'єднаний пленум ЦК і центральної контрольної комісії партії звільнив Грача з посади першого секретаря кримського рескому за порушення партійної дисципліни і дії, що ведуть до дискредитації партії.

16 грудня президія центрального комітету КПУ виключила Грача з партії, а також з фракції КПУ в парламенті.

Грач попросив прийняти його назад, проте отримав відмову.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...