Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин запрошує Ар'єва на побачення

Понеділок, 14 лютого 2011, 12:39

Спікер Володимир Литвин хоче зустрітися з депутатом від НУНС Володиром Ар'євим для з'ясування ситуації, що склалася навколо картки останнього.

Про це він заявив, відповідаючи на питання журналістів про результати розслідування голосування депутата за зміни до Конституції.

Литвин сказав, що отримав від Ар'єва з США заяву щодо необхідності розслідування цього інциденту, однак після цього жодних заходів з боку депутата вжито не було.

"Я сподіваюся, що колега Ар'єв знайде можливість зустрітися з главою Верховної Ради, оскільки мова йде не про пересічне голосування, і викласти свої міркування з цього приводу", - зазначив спікер.

Він нагадав, що дав доручення створити робочу групу в апараті Верховної Ради, а також доручив розслідування регламентному комітету.

"Треба побачити ці два заключення для того, щоб прийняти рішення з цього приводу. Разом з тим очевидним є те, що цей факт можна назвати ємким українським словом "ганьба", - сказав Литвин.

Як відомо, Ар’єв заявляє про фальсифікацію голосування за зміни до Конституції, згідно з якими дата парламентських виборів відсувається на 2012 рік, а президентських – на 2015.

Перебуваючи у Вашингтоні, Ар’єв продемонстрував свою картку для голосування і заявив, що хтось, очевидно, виготовив дублікат без його відома

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування