Лавринович стверджує, що Азарову збрехали

Четвер, 24 лютого 2011, 09:39

Прем'єру Миколі Азарову надали неправдиву інформацію про затримку Мін'юстом висновків щодо законопроекту щодо спрощення установи і виходу з бізнесу.

Про це заявив міністр юстиції Олександр Лавринович, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

"На превеликий жаль, прем'єр-міністру дали неперевірену і недостовірну інформацію, яку він озвучив", - сказав він.

Лавринович зазначив, що Міністерство юстиції не дозволяє собі будь-якого гальмування або несвоєчасного проведення експертиз. За словами міністра, в даному разі законопроект розроблявся Держкомпідприємництва.

"І в зв'язку з тим, що він розроблявся надзвичайно неякісно, вони по кілька разів поверталися до Держкомпідприємництва з правовими висновками, які свідчили про суперечності з нормативними актами вищої юридичної сили", - зазначив Лавринович.

Також він підкреслив, що не можна писати законопроекти "як оповідання". За словами Лавриновича, у його відомстві більше двох тижнів законопроект не затримувався.

"Проекти законів, які згадувалися, на початку лютого були вже з позитивними висновками і були відправлені до Держкомпідприємництва. Тому я не думаю, що є нормальним, коли прем'єр-міністру надають неперевірену і неправдиву інформацію", - заявив міністр.

Як відомо, Азаров заявляв, що Мін'юст протягом 3-х місяців не надавав юридичні висновки щодо законопроекту про спрощення започаткування бізнесу та виходу з бізнесу, ліквідації свідоцтва про державну реєстрацію підприємств.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування