Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Катеринчук каже, що влада вбиває його партію

Понеділок, 14 березня 2011, 10:33

Депутат Микола Катеринчук заявляє про намагання влади ліквідувати Європейську партію України.

"Останнім аргументом на користь такого судження стала спроба податкової інспекції Деснянського району Києва через суд ліквідувати одну з найбільш чисельних та розгалужених обласних організацій нашої партії – Київську", - сказано у заяві, розміщеній на сайті ЄПУ.

За словами Катеринчука, влада "свідомо домагається ліквідувати Київську обласну організацію, яку очолює опозиційний депутат у Київській облраді Дмитро Ратніков".

"Ймовірно, їй не до вподоби і політична діяльність інших депутатів районних рад Київської області, котрі були обрані за списками Європейської партії України та виступають з різкою критикою на адресу місцевих чиновників", - сказано у заяві.

Катеринчук також заявляє, що "іншим доказом тиску на лідерів партії" стала прокурорська перевірка діяльності підприємств, які перебувають у власності голови Волинської обласної організації Європейської партії України, депутата Луцької міської ради Олени Голєвої.

Зокрема, Голєва просить захисту від "безпідставних та антизаконних перевірок податковою міліцією підприємств, що їй належать".

"До слова, на Волині широко відома принципова опозиційна діяльність Олени Голєвої", - сказано у повідомленні.

У зв’язку з цим у партії стверджують "про системні факти утиску та перешкоджання діяльності як окремих членів партії так і політичної сили загалом".

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування