Могильов підтвердив, що міліція "допомогла" Юрі Єнакієвському

Четвер, 28 квітня 2011, 13:21

Причетність людини до кримінального світу може встановити тільки суд.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов, коментуючи інформацію адвоката регіонала Юрія Іванющенка про те, що стосовно цього регіонала, відомого як Юра Єнакієвський, не проводилися оперативно-розшукові дії, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Відносно відповіді (стосовно Іванющенка), яку дало МВС, - це дійсно так. Більш того, той, хто заявляє, що він є кримінальним авторитетом...хтось десь заявляє, Могильов такого не говорив жодного разу, в плані жодної людини", - сказав він.

"Наявність у людини, так би мовити, якогось звання кримінального може знати тільки суд. Все. Все інше - оперативні обліки в міліції, то, що є якась інформація - це інформація, яка не підлягає обговоренню", - заявив Могильов.

Міністр зазначив, що стосовно кожного з присутніх на брифінгу журналістів може бути подана заява його сусідом про те, що він є злісним алкоголіком і дебоширом.

"Ця заява потрапляє до бази даних. В обліку буде стояти, що стосовно вас була така заява. Вас можна назвати алкоголіком, дебоширом і так далі? Більш того, я не маю права про це говорити", - сказав він.

"Тому той, хто такі оголошення кидає, повинен розуміти, про що він говорить взагалі... Звинувачувати в чомусь людину може тільки суд. Все. Всі інші розмови про те, що хтось десь до чогось причетний - це все вторинне", - заявив Могильов.

"Такої інформації в міліції дуже багато, і вона надходить від різних джерел. Природно, вона...збирається, але це інформація, яка не має свого підтвердження або реалізації. Тому про неї навіть говорити не варто", - зазначив міністр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування