Яценюк просить Януковича зупинити червоний прапор

Субота, 30 квітня 2011, 09:05

Лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк вважає провокацією схвалений парламентом законопроект про обов’язкове використання червоного прапору разом із національним на День перемоги.

"З історичного свята, з історичної трагедії … зробили велику провокацію. Я переконаний, що це частина підготовленого плану", - заявив він у п’ятницю ввечері в ефірі "5 каналу".

"Замість того, щоб люди святкували, замість того, щоб люди шанували, замість того, щоб люди підтримували ветеранів, які залишилися, і дійсно висловили свою шану, зараз буде проходити політична боротьба на кістках", - сказав політик.

Яценюк закликав президента якщо не ветувати, то хоча б не підписувати відповідний закон.

"Не хочете ветувати закон – не підписуйте його, ви за новою Конституцією можете не підписувати його років двадцять", - звернувся Яценюк до Віктора Януковича.

"Пане президенте – не дайте можливість Україну втягнути в ще один конфлікт і в ще одне протистояння, персонально на вас лежить відповідальність за те, як пройде святкування 9 травня – раз, і друге – чи далі ми будемо поглиблювати розкол української держави, чи ви все-таке нарешті приймете для себе рішення це зупинити", - додав він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News