Комуністи розповіли, хто відповідальний за акції у Львові

Вівторок, 10 травня 2011, 20:38

Акцію на Пагорбі слави у Львові 9 травня організував обком Компартії, але великий червоний прапор розгорнули представники партії "Русское единство".

Про це повідомив 10 травня керівник Львівського обкому КПУ Михайло Стула, передає Zaxid.net.

За словами Стули, саме КПУ стала організатором акції, яка відбулася 9 травня на Пагорбі слави.

Представників політичних партій "Русское единство" і "Родіна" було дуже мало, лише близько 10, і більшість із них мали з собою посвідчення журналістів.

Стула наголосив, що вони під’їхали на Пагорб слави іще раніше, але, очевидно, не наважувалися розгорнути свій прапор самотужки, зважаючи на загрозливу ситуацію.

"Якщо ви подивитеся ці кадри, то ви побачите, що наших представників там немає, там представники дійсно були інших областей. Ми бачили там наших людей, які підійшли до них. Ми не проти того, що вони зробили, з тієї точки зору, що вони, як громадяни України, мають право це зробити", - розповів Стула.

Також головний комуніст Львівської області розповів, що комуністи прийшли на свою акцію лише з "прапорами перемоги", і після акції забрали їх з собою.

Щодо тих прапорів, які згодом нищили і палили молоді націоналісти, Стула висловив припущення, що їх могли виробити на спеціальне замовлення.

Водночас головний комуніст Львівщини розповів про те, що поки у Львові "свободівці" не давали можливості проводити акції під червоними прапорами, вони "оголили тили", і в інших містах області акції з такими прапорами пройшли без перешкод.

Так, за його словами, колони з червоними прапорами 9 травня пройшли в Стрию, Дрогобичі, Червонограді, Бориславі, Стебнику та інших містах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування