Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В неділю буде приспущено прапори й обмежено розваги

Субота, 14 травня 2011, 10:00

Прем’єр Микола Азаров розпорядився провести заходи до Дня пам'яті жертв політичних репресій, що відзначається 15 травня.

Як повідомляє прес-служба уряду, у неділю буде приспущено державний прапор України на будинках та спорудах органів державної влади, державних підприємств, установ і організацій на території України, закордонних дипломатичних та інших установ України.

У цей день буде обмежено проведення розважальних заходів.

Окрім цього, Азаров доручив забезпечити проведення за участю представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських організацій і об‘єднань, студентства, учнівської молоді та духовенства мітингів-реквіємів, покладання вінків і квітів до пам‘ятних знаків, місць поховання жертв політичних репресій у населених пунктах України. Також буде відправлено панахиди.

У навчальних закладах, військових частинах, закладах культури за дорученням прем'єра мають пройти уроки, лекції, бесіди, присвячені вшануванню пам‘яті жертв політичних репресій в Україні.

Глава уряду також доручив органам виконавчої влади вжити додаткових заходів щодо соціального захисту реабілітованих громадян, які зазнали політичних репресій.

У суботу Азаров візьме участь у жалобних заходах у зв'язку з Днем пам'яті жертв політичних репресій у національному історико-меморіальному заповіднику "Биківнянські могили".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування