Симоненко з Зюгановим зібралися проводити акцію у Львові

Неділя, 15 травня 2011, 20:03

Компартії України і Росії мають намір провести спільну акцію у Львові.

Про це лідер КПУ Петро Симоненко повідомив в неділю на брифінгу в Донецьку, передає "Остров".

"Ми розмовляли з Геннадієм Андрійовичем Зюгановим (лідер КПРФ) і вважаємо, що ми повинні, комуністи, показати, що наші прагнення - це повага суверенітету держав і України, і Російської Федерації. Ми повинні показати сьогодні, що комуністи будуть все робити, для того щоб захистити правду історії ", - зазначив він.

Про точну дату проведення спільної акції Симоненко не повідомив. "Ми обговорюємо питання про проведення спільної акції. Чи буде це напередодні 22 (червня), чи буде це раніше чи пізніше ...", - сказав він.

При цьому Симоненко зазначив, що спільною акцією у Львові комуністи хочуть показати, що "ми глибоко поважаємо один одного, ставимося з повагою до наших традицій, і показати, що за ось цю правду історії треба сьогодні, об'єднуючи зусилля, боротися".

"Те, що події 9 травня показали процес фашизації суспільства, який перейшов із загальних розмов у практичну площину. Я думаю, що тут вже треба не тільки говорити зі співчуттям про те, що сталося, а треба боротися, вибачте, проти цієї нечисті" , - резюмував Симоненко.

9 травня після офіційних заходів біля Пагорба Слави та Марсового поля у Львові відбулися зіткнення між представниками націоналістичних сил і представниками партій КПУ, "Родіна", "Русское единство".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування