Янукович святкує одне з найулюбленіших свят

Неділя, 12 червня 2011, 11:07

Для президента Віктора Януковича та його сім’ї Свята Трійця – одне з найулюбленіших свят.

Про це йдеться в його привітанні з нагоди свята, розміщеному на сайті президента.

"Я хотів би і цього року розділити його радість з усіма людьми. Щоб ми разом помолилися і попросили Господа благодаті для нашого народу і для України", - підкреслив Янукович.

У неділю президент бере участь у святковій літургії з нагоди Трійці у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі.

Божественну літургію проводить предстоятель УПЦ МП митрополит Володимир.

На богослужінні також присутні голова Верховної Ради Володимир Литвин, прем’єр Микола Азаров, народні депутати, представники адміністрації президента, урядовці.

Разом з тим, Азаров у своєму привітанні відзначив, що "християнські цінності органічно увійшли в життя нашого народу, визначили його історичні, духовні та культурні здобутки, слугували основою і символом життєвої і національної самобутності українців".

"Нехай Всемогутній Господь оберігає кожну українську родину та укріплює кожного з нас у вірі й надії у день прийдешній!", - цитує Азарова прес-служба уряду.

В той же час, лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко у своєму привітанні зазначила: "Для мене Свята Трійця - це символ відповідальності перед Богом і власним народом".

"Навіть в лихі часи атеїстичної боротьби, люди святкували П'ятидесятницю. Це свято - ще одна згадка про велику жертву Сина Божого в ім'я любові до людей, бо свято Трійці припадає на п'ятдесятий день по Воскресінні Христовому", - цитує Тимошенко її сайт.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування