Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція заперечує, що слухала Ківалова

Четвер, 16 червня 2011, 14:55

Співробітник спецпідрозділу міліції не прослуховував розмови народного депутата України Сергія Ківалова.

Про це йдеться у заяві відділу зв`язків з громадськістю УМВС України в Одеській області, повідомляє УНІАН.

В міліції офіційно підтвердили факт "перевищення службових повноважень і грубого втручання в особисте життя громадян з боку працівника спецпідрозділу міліції", а також "незаконне отримання ним інформації про абонентів мобільного зв`язку, які не мали жодного стосунку до об`єкту відпрацювання".

"Капітан міліції при проведенні спеціальних заходів незаконно одержував інформацію про абонентів мобільного зв`язку, які не мали жодного стосунку до об`єкту відпрацювання", - йдеться в повідомленні.

Проте, відзначають в облуправлінні міліції, "співробітник спецпідрозділу міліції сам не прослуховував вказаних абонентів, оскільки для нього це було технічно неможливим, а тільки одержував інформацію, з якими абонентами вони розмовляли в певний проміжок часу".

В облуправлінні міліції також констатували, що ще "27 квітня 2011 року за результатами службового розслідування цього капітана міліції було звільнено з органів внутрішніх справ з негативних мотивів".

Як повідомляв УНІАН, прокуратура Одеської області порушила кримінальну справу щодо колишнього співробітника Управління УМВС України в області, який ініціював і одержав дозвіл на прослуховування мобільного телефону народного депутата України Ківалова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...