Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесніков каже, що не став би підставлятися, щоб заробити на Євро

П'ятниця, 17 червня 2011, 12:21

Віце-прем'єр Борис Колесніков заперечує свою причетність до компанії АК "Інжиніринг", що працює на будівництві "Олімпійського".

Про це він заявив в інтерв'ю "Кореспондентові".

"Ця компанія до мене ніякого відношення не мала і не має. Іван Шакуров вийшов зі складу засновників за рік до того, як був підписаний договір з Олімпійським", - заявив віце-прем'єр.

"Компанію цю запросили тому, що вона побудувала готель Донбас Палас і базу "Шахтаря". Тобто вона вміє в стислий термін домагатися гарного результату, і мій друг тут ні до чого. Ще в квітні 2010 я запитував: чого ви хочете – тендери проводити чи Євро? У нас не було можливості на кожен тендер витрачати по 60 днів", - заявив він.

"У моїй декларації десятки мільйонів доларів на рік. Невже ви думаєте, що через якусь угоду в кілька мільйонів гривень я стану ризикувати своєю репутацією", - підкреслив Колесніков.

Як писала "Українська правда", друг Колеснікова Шакуров продав акції АК "Інжиніринг" у вихідний день, 2 січня. Дублікат договору про купівлю-продаж підприємства виданий тільки в жовтні, через втрату оригіналу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...