Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На блогера посипалися погрози за відео губернатора на шикарній машині

Четвер, 2 червня 2011, 16:31

Миколі Сухомлину після публікації в Facebook відео з автомобілем донецького губернатора почали погрожувати, а 1 червня видалили його профіль у цій соцмережі.

Про це Сухомлин повідомив у листі "Українській правді".

17 травня цього року Сухомлин, у відповідь на пропозицію донецького губернатора Анатолія Близнюка до людей "скинутися" на дороги, опублікував у своєму Facebook відео журналіста Олексія Мацуки, на якому видно, що Близнюк їздить на "Мерседесі" S-класу з шикарним тюнінгом, вартість якого починається від 700 тисяч гривень. 

Це відео ретранслювали ЗМІ - і наступного ж дня Сухомлин, за його словами, отримав "приватну рекомендацію" видалити відео, а також "утихомирити свій запал відносно українських політиків".

"Незабаром "поради" почали набувати менш рекомендаційного характеру, і людина, зателефонувавши і не представившись, повідомила, що "на мене знайдуть управу", - повідомляє блогер.

"Протягом тижня особисті повідомлення на Facebook містили ту чи іншу погрозу. Цього разу невідомі з тимчасових акаунтів погрожували заблокувати мій профіль у соціальній мережі й вжити заходів для подальшого "недопущення поширення інформації, яка ганьбить українських політиків,", - повідомляє Сухомлин.

"1 червня 2011 року профіль на Facebook був вилучений адміністрацією соціальної мережі", - пише він.

Сухомлин зазначає, що його профіль на Facebook був "одним із найбільш читаних", протягом 2 років він щодня публікував там "десятки авторських політичних анекдотів", карикатури, відеоролики, які "пародіюють український політикум".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування