Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко не потрапив на зустріч опозиції через непідготовленість

Вівторок, 12 липня 2011, 20:41

Лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко не прийшов на зустріч представників опозиційних партій через незадовільну підготовки заходу.

Про це він заявив "Українським новинам", повідомляє "Дзеркало тижня".

Гриценко зазначив, що зараз перебуває у відрядженні в Криму, але попередньо мав намір піти на засідання, 11 червня зустрічався з його ініціатором - главою політради "Нашої України" Валентином Наливайченко.

"Коли я дізнався, що в засіданні не візьмуть участь ні "Батьківщина", ні "Фронт змін", ні Народний Рух, ні "Самооборона", ні партія "Реформи і порядок", ні "За Україну!", ні "Українська платформа", ні "Європейська партія", було прийнято рішення не брати участі в цьому заході, оскільки він не підготовлений належним чином", - сказав політик.

При цьому Гриценко зазначив, що опозиція має приклади успішних зустрічей.

Так, на засіданні, що відбулася в кінці червня, були присутні представники 30-ти опозиційних сил, які за підсумками виробили спільну позицію - відстоювати відкриті списки на виборах до парламенту.

Як відомо, у вівторок у заході взяли участь партії "Наша України", Українська народна партія, "Конгрес українських націоналістів", "Свобода", Українська республіканська партія "Собор", Партія захисників вітчизни, Українська партія, Республіканська християнська партія і Українська соціал-демократична партія.

За підсумками було вирішено провести наступну зустріч 12 вересня для створення комітету захисту чесних виборів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...