У зятя Онопенка задоволені Печерським судом

Середа, 20 липня 2011, 15:05

Колишній перший заступник міністра юстиції Євген Корнійчук упевнений, що Печерський райсуд Києва, винесе у його справі виправдувальний вирок.

Про це він сказав журналістам у середу після чергового засідання суду по його справі.

"Я впевнений, що справа на сьогоднішній день вичерпана, і суд приречений найближчим часом прийняти відповідне рішення - виправдувальний вирок", - сказав він.

Корнійчук підкреслив, що на засіданні суду у середу під час опитування свідка не було виявлено фактів про те, що було порушене законодавство - всі рішення тендерного управління "Нафтогазу" щодо закупівлі юридичних послуг були зроблені відповідно до закону.

Він підкреслив, що особливе задоволення йому доставила фраза свідка, представника тендерного управління "Нафтогазу", що інформація про те, що Корнийчук колись працював у компанії "Магістр & Партнери" була нею отримана під час допиту в прокуратурі.

"Це означає, що відповідним чином слідчий тиснув на свідка під час допиту й фактично змусив її підписати протокол відповідного змісту", - сказав Корнійчук.

У свою чергу адвокат Корнійчука Ігор Фомін повідомив журналістам, що "справа розслідується (судом), на наш погляд, абсолютно об'єктивно".

Під час судового засідання Фомін повідомив суд, що з 22 липня по 5 серпня він буде у відпустці.

Суд оголосив перерву в засіданні до 12:00 9 серпня.

Як повідомлялося, Корнійчука затримали 24 грудня 2010 року. За повідомленнями деяких ЗМІ, Корнійчуку ставиться в провину той факт, що він, перебуваючи на посаді першого заступника міністра юстиції, підписав лист із дозволом провести конкурс на юридичне обслуговування "Нафтогазу" в одного виконавця.

Корнійчук є зятем глави Верховного суду Василя Онопенка.

Інтерфакс

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування