Вітренко приєдналася до Путіна

Четвер, 28 липня 2011, 10:18

У Прогресивній соціалістичній партії України заявили про приєднання до Загальноросійського народного фронту, очолюваному прем'єр-міністром Володимиром Путіним.

У ПСПУ упевнені, що, підтримуючи цей рух, вони тим самим піклуються про інтереси України, існування якої, як вважають у партії, без Росії неможливе, пише "Комерсант-Україна".

За словами лідера цієї політичної сили Наталі Вітренко, ПСПУ буде проводити агітаційну кампанію на підтримку Володимира Путіна, причому на безкоштовній основі.

Приєднатися до Загальноросійського народного фронту в ПСПУ вирішили не самостійно, а разом з рухом "Інтернаціональна Росія".

"Я оцінюю таке рішення президії нашої партії, як підтвердження відповідального розуміння необхідності об'єднання зусиль по врегулюванню найгостріших проблем, що встали перед нашими народами, у зв'язку з цивілізаційною катастрофою, що наближається,",– цитує Вітренко сайт ПСПУ.

Про створення Загальноросійського народного фронту Путін оголосив 6 травня на регіональній конференції партії "Єдина Росія" (ЄР) у Волгограді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування