Кириленко розповів, коли зіграє у футбол із владою

Понеділок, 22 серпня 2011, 20:25

Лідер партії "За Україну!" В'ячеслав Кириленко не готовий зіграти у футбол із владою.

Так він прокоментував заяву радника президента Ганни Герман про те, що вона хотіла б організувати до Дня Незалежності футбольний матч між представниками опозиції та влади.

"Який футбол?! У країні політичні репресії. Коли будуть вирішені всі проблеми, особливо політичні і соціальні, тоді можна і у футбол із владою зіграти", - цитує політика Gazeta.ua.

"Мені прикро, що на такі серйозні виклики, які повстали перед Україною, у влади лишилися відповіді тільки такого ґатунку. Це означає, що сказати нічого, і що опозиція абсолютно права у своїх докорах на її адресу", - наголосив депутат.

Кириленко здивований заявою Герман про те, що треба трохи з гумором ставитися до офіційних заходів до 20-ї річниці Незалежності.

"Ще більше, аніж пропозицією зіграти у футбол. Оскільки для мене кожна річниця незалежності - це не гумор. Я її особисто виборював ще зі студентських років. Тому ставлення, яке демонструє теперішній президент щодо відміни параду, будь-яких державного рівня урочистостей, мене дивує і ображає. Це означає, що йому, на жаль, не дорога незалежність цієї країни", - зауважив він.

"Нунсівець" розповів, що Комітет опору диктатурі у понеділок був у Київдержадміністрації.

"Нам повідомили, що в Києві немає місця для опозиції. Тобто громадяни України не можуть реалізувати своє конституційне право на проведення мітингів і зібрань. Тому що хтось вважає, що всі площі зайняті. Я думаю, ми доведемо, що у Києві є вільні площі та вулиці", - додав політик.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News