Опозиція вже має плани на перший день Ради

Субота, 27 серпня 2011, 09:40

Опозиція в перший день роботи нової сесії парламенту ініціює створення тимчасової слідчої комісії з розслідування подій 24 серпня.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив лідер партії "За Україну", народний депутат В’ячеслав Кириленко.

"Я думаю, що на цьому етапі ніхто відповідальності нести не буде, але ми обов’язково порушимо питання про створення тимчасової слідчої комісії у перший же день засідання Верховної Ради України, яке відбудеться шостого вересня цього року", – заявив він.

Кириленко також переконаний, що диктаторські тенденції у внутрішньому житті Україні згуртували опозицію, як ніколи раніше.

"Я думаю, що зараз опозиція єдина, як ніколи, оскільки останні події в Україні зазвичай об'єднують тих людей, які хотіли б і готові протистояти тим диктаторським тенденціям, які виразно окреслилися у внутрішньому житті нашої країни", - цитує політика ЛігаБізнесІнформ.

Коментуючи заяву радника президента Ганни Герман про контакти між адміністрацією президента і опозицією, Кириленко сказав: "Я впевнений, що якби влада хотіла діалогу з опозицією, то він би був публічного характеру. З питань реформ, питанням взаємодії в інтересах зміни країни".

"А коли тільки судилище для опозиції: Луценко у в'язниці дев'ять місяців, Тимошенко у в'язниці, я думаю, що це не останні наші втрати, - тоді який же діалог. Його немає", - підкреслив політик.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News