Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров пообіцяв шахтарям соціальні стандарти

Неділя, 28 серпня 2011, 12:27

Президент Віктор Янукович привітав працівників вугільної галузі з Днем шахтаря.

"Шахтарська професія є однією з найгероїчніших із усіх мирних професій, фахівці якої своєю щоденною копіткою працею забезпечують добробут мільйонів українців", - йдеться у привітанні, розміщеному на сайті президента.

"Глибоко переконаний, що завдяки вашій мужності та самовідданості ви й надалі будете примножувати добрі трудові традиції нелегкої праці гірника, сприятимете стабільному соціально-економічному розвитку Української держави, її енергетичній безпеці", - зазначив Янукович.

Водночас прем'єр Микола Азаров у своєму привітанні висловив вдячність працівникам і ветеранам вугільної промисловості, які "своєю самовідданою і мужньою працею забезпечують енергетичну безпеку і незалежність України".

Він зазначив, що сьогодні перед галуззю стоять важливі завдання з проведення реформ, збільшення обсягів вуглевидобутку та підвищення соціальних стандартів.

"Успішне їх виконання дозволить створити економічно ефективну, беззбиткову вугільну промисловість, посилити безпеку праці шахтарів та поліпшити добробут їх сімей", - цитує Азарова урядовий портал.    

"Із свого боку уряд докладатиме всіх зусиль для забезпечення сталої і ефективної роботи галузі та дотримання соціальних стандартів", - пообіцяв він.

Водночас спікер Володимир Литвин у привітанні наголосив, що "надзвичайні події на вугільних підприємствах спонукають до рішучих дій у найбільш гострому і невідкладному аспекті - запобігання травматизму та смертності на вітчизняних шахтах".

"Це комплексне, системне завдання нарівні з такими пріоритетами, як модернізація і нарощування ефективності роботи галузі", - цитує Литвина прес-служба парламенту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: