У МЗС називають ультиматум Януковича Грищенку непідтвердженим

Вівторок, 13 вересня 2011, 13:29

У Міністерстві закордонних справ називають недостовірною інформацію про те, що президент пригрозив відставкою міністру закордонних справ Костянтину Грищенку.

"Для того, щоб зробити інформаційне повідомлення, яке не тільки буде мати резонанс, а ще й підтвердження, то треба використовувати щонайменше 2-3 перевірених джерела", - сказав речник МЗС Олександр Дикусаров на брифінгу.

Так він прокоментував повідомлення про те, що Віктор Янукович пригрозив відставкою Грищенку у разі, якщо до кінця цього року не буде підписано угоду про асоціацію з Європейським Союзом, повідомляє УНІАН.

Дикусаров заявив, що укладення угоди про асоціацію є "завданням номер один" для МЗС України.

За його словами, безпрецедентно динамічний діалог, який зараз ведеться на європейському напрямку, свідчить про те, що Україна успішно рухається до завершення переговорів з європейськими партнерами по угоді про асоціацію.

"Ця робота ведеться дуже активно, і ми докладаємо зусиль для того, щоб це стало реальністю", - сказав Дикусаров.

Щодо медійної роботи, то, за словами речника МЗС, міністерство завжди приділяло велику увагу роботі із закордонними ЗМІ, у тому числі європейськими.

"Ми вважаємо їх відкритими, об’єктивними, незаангажованими, які можуть висвітлювати роботу міністерства і керівництва міністерства у незаангажованому вигляді, доносити наші думки до європейської спільноти не викривляючи реальності", - додав він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування