Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мавроді: якби Янукович розкритикував МММ, туди б вступила вся Україна

Понеділок, 10 жовтня 2011, 14:22

Після негативних відгуків з боку влади про фінансову піраміду "МММ-2011" в ній почався "сплеск" нових українських вкладників.

Про це заявив засновник піраміди Сергій Мавроді, повідомляє Главком.

"Серед українських учасників, до речі, сплеск останнім часом - після виступу вашої влади. Судячи з усього, негативні відгуки вашої влади - найкраща реклама. Особливо почався сплеск після того, як ваш прем'єр насварив піраміду", - розповів він.

"От добре б ще й президент висловився, тоді, напевно, в "МММ" вся Україна дружно вступить", - заявив Мавроді.

Він також розповів, що зараз в "МММ" вкладників під два мільйони, українських серед них - приблизно третину. Суми, які вкладають, приблизно тисяча доларів в середньому.

Крім того, за словами махінатора, в "МММ" є вже учасники з усього світу.

"Розвивається все дуже швидко, осередки зараз є у всіх країнах світу. Але в основному - так, це Росія, Україна, Білорусь, Казахстан. Поки так. Це цілком зрозуміло, тому що я "по-русски говорю". Європейські ЗМІ: не чули – почують", - впевнений Мавроді.

Як повідомлялося, нова фінансова піраміда Сергія Мавроді працює в Україні без ліцензій та дозволів.

Мавроді - засновник АТ МММ, яке завдало матеріальної шкоди мільйонам вкладників в середині 1990-х років (за різними оцінками - 10-15 мільйонів чоловік).

У 2003 році був засуджений до 13 місяців позбавлення волі, у квітні 2007 року його засудили ще до 4,5 років. Вийшов з в'язниці в травні 2007-го.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування