Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров зрадів, що вилучення в рамках СНД ліквідують

Вівторок, 18 жовтня 2011, 22:01

У договорі про зону вільної торгівлі СНД прописані конкретні терміни ліквідації всіх вилучень з правил вільної торгівлі на просторі співдружності.

Про це заявив прем'єр Микола Азаров на прес-конференції в Петербурзі за підсумками зустрічі глав урядів СНД.

"Чи є цей договір досконалим? Звичайно, ні, він недосконалий, в ньому є вилучення. Але назвіть мені хоча б один договір, в якому немає вилучень", - сказав Азаров.

Як зазначив прем'єр, найважливіше, що в договорі "закладені конкретні тимчасові рамки, часовий період, протягом якого всі ці вилучення будуть ліквідовані".
    
У свою чергу прем'єр Росії Володимир Путін підкреслив, що "зона вільної торгівлі означає, що цілими групами товарів ми скасовуємо експортні та імпортні мита".

"Певні вилучення дійсно є, але вони будуть поступово йти в минуле", - сказав російський прем'єр.

За його словами, створення ЗВТ означає, що "ми взаємно розширюємо свої ринки, що товари на наші ринки будуть надходити за нижчими цінами, що створюються умови для коопераційних виробництв, і все це разом підвищує конкурентні переваги наших економік".

Як відомо, керівники урядів країн СНД у вівторок в Петербурзі підписали Договір про зону вільної торгівлі в рамках Співдружності.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування