Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москаль нацьковує на Ющенка прокуратуру за "Лікарню майбутнього"

Четвер, 20 жовтня 2011, 11:47

Депутат Геннадій Москаль просить Генпрокуратуру перевірити, куди пішли кошти, зібрані на будівництво дитячої "Лікарні майбутнього".

Як повідомляє прес-служба депутата, він направив у Генеральну прокуратуру відповідне звернення.

"Сім’я Ющенка, яка є засновником Міжнародного благодійного фонду "Україна 3000", ще в 2006 році розпочала збір коштів на дитячу "Лікарню майбутнього". У 2010 році було повідомлено, що фонд зібрав достатньо коштів для початку будівництва лікарні", - зазначив Москаль.

Нардеп нагадав, що на потреби будівництва у 2009 році була виділена ділянка в Голосіївському районі Києва неподалік від лікарні "Феофанія".

"Досі на ній нічого не побудовано. Куди поділися кошти благодійників та громадськості, так і не відомо", - додав він.

"Сьогодні в Україні порушується маса кримінальних справ за шахрайство та зловживання владою, однак збитки, завдані громадськості України, оцінити неможливо. Цікаво, чому на сьогодні так і не дана правова оцінка цьому факту?", - запитав Москаль.

Як відомо, екс-президент Віктор Ющенко позивається до суду на Москаля за розповсюдження інформації про те, що Ющенко нібито подав документи для отримання дозволу на проживання у США, і навіть купив віллу на околиці Чикаго.

Ющенко вимагає спростувати цю інформацію та сплатити 1 гривню компенсації за завдану моральну шкоду.

Москаль вважає, що Ющенко не виграє цю справу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування