Рада пустила два мільйони на нову щитову

Четвер, 20 жовтня 2011, 13:06

На управління своїх будинків Верховної Рада витратить майже два мільйони гривень.

Як повідомляють "Наші Гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель", управління адміністративними будинками парламенту за результатами тендеру 13 жовтня уклало угоду з ТОВ "Енергоспецпроект" на роботи з реконструкції головної електрощитової в будинку по вул. М. Грушевського, 5.

Вартість угоди склала 1,94 млн. грн.

Реконструкція елетрощитової в будівлі, де проходять засідання парламенту, передбачають установку управління схеми живлення за допомогою комп’ютера з відповідним програмним забезпеченням, яке дозволить отримувати характеристики напруги, струму, частоти та з можливістю в подальшому розширенні отримання інформації по інших показниках.

Також передбачено монтаж електрощитів за допомогою мідних проводів без розподільчих шин, встановлення конденсаторних батарей і трьохступінчатого захисту від імпульсних напруг мережі 0,4 кВ.

Нагадаємо, раніше голова парламенту Володимир Литвин повідомив, що заміна невеличкої частини простої металевої огорожі довкола будівлі Верховної Ради коштувала 520 тисяч гривень.

Нагадаємо, 14 жовтня стало відомо, що у Верховній Раді проведуть реконструкцію системи кондиціювання майже на мільйон гривень.

Згодом управління справами Верховної Ради запланувало витратити майже 700 тисяч гривень на меблі для народних депутатів.

Загалом на "обновки" парламенту вже витрачено понад 25 мільйонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...