Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" вважають, що дехто з опозиції перегрівся закордоном на сонці

Четвер, 20 жовтня 2011, 21:44

Опозиція вдається до найабсурдніших заходів, прагнучи звільнити свого лідера - екс-прем'єра Юлію Тимошенко з в’язниці.

Про це заявив депутат від Партії регіонів Володимир Олійник, коментуючи вимогу опозиції притягнути прем’єра Миколу Азарова до кримінальної відповідальності.

"Якщо говорити по суті, то навіть немає ще відповідного підпису, є тільки погодження. Але навіть, попри це, висувати такі вимоги можуть лише люди, які перегрілися під сонцем на закордонних пляжах, у той час як інші працювали задля поліпшення економічної ситуації в Україні", - цитує політика прес-служба Партії регіонів.

"Коли ми намагаємося знайти сприятливі умови, щоб продавати за кордон - і в Європу, і країнам СНД - ті товари, які були вироблені в Україні, це потрібно тільки вітати, а не критикувати", - додав депутат.

"Складається враження, що зараз в опозиції в нас ті люди, які хочуть, щоб держава була ізольована, щоб ми тільки імпортували, а не експортували продукцію, не розвивали нашу економіку", - зазначив Олійник.

Депутат впевнений, що до таких вимог опозиції треба ставитися з іронією, тому що нічим, окрім помсти, вони не обґрунтовані.

"Це чисте мавпування з їхнього боку, мовляв, їхній лідер сидить у в’язниці, то й чинного прем’єра треба притягти. Насправді ж це тільки відповідає інтересам України", - впевнений він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування