Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров пригрозив чиновникам, які сприяють рейдерам

Середа, 26 жовтня 2011, 10:44

Прем’єр-міністр Микола Азаров заявляє, що чиновники і посадові особи, причетні до рейдерських захоплень підприємств, будуть звільнені негайно.

Про це він заявив на засіданні Кабінету міністрів 26 жовтня.

"Ми відновили діяльність міжвідомчої комісії з питань протидії незаконним захопленням і поглинанням підприємств. Тепер її очолює перший віце-прем’єр-міністр Андрій Клюєв. Ми спеціально так підвищили статус комісії, оскільки кримінальний вірус рейдерства знову почав атакувати Україну", - заявив Азаров.

"Рейдерів не зупиняють, а іноді й потурають чиновники і ті, хто, здавалося, б повинен захищати закон. Ми в зародку покладемо цьому край. Я відповідально заявляю, що права власності в Україні будуть захищені надійно", - пообіцяв прем’єр.

"Окремо наголошую, що щодо чиновників і посадових осіб, які спробують сприяти рейдерам, навіть не треба чекати рішень суду... Будь-яка участь в захопленнях – це, принаймні, невідповідність займаній посаді, і тому за фактом таких посадових осіб треба звільняти негайно, розслідувати і передавати справу до суду", - заявив він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...