Азаров запевняє, що купували не джакузі, а медобладнання

П'ятниця, 11 листопада 2011, 20:08

Міністерство внутрішніх справ закуповувало обладнання для госпіталів і реабілітаційних центрів.

Про це повідомив прем'єр Микола Азаров на своїй сторінці в мережі Facebook.

Він зазначив, що "відразу не зрозумів", що у нього запитали, але "розібрався".

"Виявилося, що в системі МВС є госпіталі, реабілітаційні центри, де проходять лікування та відновлюються іноді після поранень наші міліціонери", - розповів прем'єр.

"І мова йшла про закупівлі медобладнання для цих центрів і шпиталів, такого, як підводний гідромасаж, апарат штучної вентиляції легенів, обладнання для операційної, ванни, в яких можна приймати "перлинні ванни". Хтось може сказати, що це надмірність?", - зазначив Азаров.

"Намагаються у людей створити враження, що в ці важкі часи влада для себе купує золоті унітази, ванни джакузі і т.д.? Насправді, Держказначейство жорстко контролює витрати всіх державних організацій", - запевняє прем'єр.

"І за цей час жодне міністерство, відомство не закупили жодної дорогої машини, ні дорогих меблів. Це правда, тільки не цікава вона тим, хто хотів би створити у наших людей іншу думка", - підсумував він.

Раніше повідомлялося, що МВС уклала угоди на придбання медобладнання на загальну суму 2,63 млн грн. Серед іншого, було придбано підводні душі-масажі, перлинні ванни з повітряними бульбашками, ванну для підводного душу масажу з гідромасажною системою, наркозну станцію з гемодинамічним монітором та хірургічну стійку для артроскопії.

Згодом Міністерство внутрішніх справ запевнило, що закуповувало медичне обладнання з додержанням вимог законодавства і за необхідністю.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування