Литвин каже, що Мельниченко переводить стрілки, бо до нього підбираються

Понеділок, 14 листопада 2011, 12:40

Спікер Володимир Литвин вважає, що Микола Мельниченко відводить підозри від себе, звинувачуючи його в замовленні переслідування екс-майора УДО.

Про це голова Верховної Ради сказав, реагуючи на заяву Мельниченка про те, що замовником його переслідування є Леонід Кучма та Володимир Литвин.

"Я дурниць не коментую. Але я переконаний, що рано чи пізно слідство повинно вийти і, очевидно, вийде на тих, хто організовував прослуховування першого кабінету країни", - заявив Литвин.

"Той, хто організовував прослуховування, а потім або монтував, або давав команду монтувати плівки, має безпосередню причетність до справи Гонгадзе", - сказав він.

"І я думаю, що декому почало пекти, що почали наближатися саме в цьому напрямку до встановлення істини", - вважає Литвин.

Раніше Мельниченко неодноразово заявляв про загрозу його життю й в одному з інтерв’ю відверто звинуватив у цьому Кучму та Литвина.

За словами екс-майора Управління держохорони, у небезпеці перебувають також колишній секретар РНБО Євген Марчук і лідер соціалістів Олександр Мороз.

Ще раніше Мельниченко заявляв, що під загрозою життя чинного президента Віктора Януковича та першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування