Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк вже обіцяє, що розбереться з усім. Навіть з "Межигір’ям"?

Вівторок, 22 листопада 2011, 18:16

Лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк запевняє, що коли він прийде до влади, депутати голосуватимуть тільки своїми картками.

Про це він заявив під час інтернет-марафону "Революція. 7 років потому".

"Я хочу дати гарантію, що перше рішення, яке буде проголосоване – це введення індивідуальної системи голосування", - сказав Яценюк.

Втім, на питання, чи буде він порушувати питання повернення в державну власність президентської резиденції "Межигір’я", політик відповів: "Так". При цьому він відмовився повідомити, як це робитиме: "Ви хочете, щоб я вам зразу все розказав".

Крім цього, на питання, чи зможе і чи згоден він повести людей на новий Майдан, Яценюк сказав: "Це питання можна перефразувати – чи буду я боротись? Так, я буду боротися. Чи зроблю я все, щоб перемогти? Так. І якщо треба буде, чи поведу я людей на майдан? Так, поведу. Але якщо треба буде їх зупинити, я їх так зупиню, як я зупинив на 24-го числа День незалежності".

За словами політика, революція - не єдиний шлях до зміни влади.

"Зараз ми займаємося тим, щоб спробувати у 2012 році змінити владу, закласти фундамент на парламентських виборах. Це дуже складно, тому ми хочемо йти єдиним опозиційним фронтом, щоб виграти 2015 рік", - пояснив він.

Інтернет-марафон "Революція. 7 років потому" ініційовано творчим об’єднанням "Четверта студія". Організатори марафону - журналісти і волонтери, котрі не є членами політичних партій і не ставлять перед собою жодних політичних цілей.

Проект транслює понад сорок інтернет-ресурсів. У тому числі: "Українська правда", Корреспондент.net, "Комерсант-Україна", Фокус.ua, "Эхо Москвы", Лівий Берег, Телекритика, Інформаційне агентство "Главком", Радіо Свобода та інші.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування