Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Європарламенті не втрачають надію: для парафування усе готове

Четвер, 24 листопада 2011, 14:01

Угода про асоціацію й зону вільної торгівлі з ЄС технічно готова до парафування на саміті Україна - ЄС, який повинен пройти 19 грудня.

Про це заявив депутат Європарламенту від Польщі, співголова Комісії з парламентської співпраці Україна - ЄС Павел Коваль на брифінгу в четвер.

"Сьогодні я думаю, що все підготовлено з технічної точки зору до парафування угоди на саміті в грудні", - сказав Коваль, повідомляє "ЛІГАБізнесІнформ".

Європарламентар також підкреслив, що, судячи з ходу переговорів, є надія на те, що документ буде парафований саме на саміті в Києві.

"Ми стоїмо напередодні одного з найважливіших моментів в історії відносин між Європейським Союзом і Україною. Ми не завжди усвідомлюємо свою присутність при історичному моменті. Я думаю, що саме такий момент наступає зараз", - зазначив він.

Як відомо, раніше заступник міністра закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що Україна не мала принципового наміру парафувати Угоду про асоціацію з Євросоюзом на саміті Україна - ЄС, запланованому на 19 грудня.

Ще раніше з'явилися чутки, що президент Віктор Янукович 19 грудня може полетіти в Москву замість того, щоб брати участь у саміті Україна – ЄС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування