У "Регіонах" запевняють, що до Кузьміна прийшло і так багато європарламентарів

П'ятниця, 25 листопада 2011, 19:08

На зустріч з заступником генпрокурора Ренатом Кузьміним прийшло 50% від запрошених європарламентарів.

Про це заявила депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко в ефірі телеканалу ТВі, коментуючи візит першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна в Брюссель.

"Остання поведінка деяких прихильників опозиції призвела до того, що прихильників у нас, як у політичної сили в Європейському парламенті, наприклад, додалося", - заявила вона.

"Нещодавно був відомий всім візит заступника генерального прокурора Рената Кузьміна в Європарламент на запрошення європарламентарів. І туди не заплановано і не запрошені з'явилися пан Немиря і Власенко, чим викликали, перш за все, здивування тих, хто був запрошений на цю зустріч", - розповіла депутат.

При цьому Бондаренко зазначила, що на зустріч з Кузьміним "було запрошено всього 10 представників різних фракцій".

"Треба розуміти, що прийшло 50% від запрошених", - уточнила вона.

"Більше того, коли вони стали перебивати Кузьміна, кидатися документами, емоційно виступати і т.д., головуючий на цій зустрічі Ханнес Свобода просто перервав і сказав, що йому не зрозуміла така поведінка опозиціонерів, коли тільки емоції і ніяких фактів", - заявила "регіонал".

Як відомо, 21 листопада в Брюсселі ряд депутатів Європарламенту заслухали погляди Генеральної прокуратури України та опозиції щодо кримінальних справ проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...