Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Голова ФПУ пішов у відставку - поступився Пшонці

Понеділок, 7 листопада 2011, 13:06

Голова Федерації профспілок, депутат-"регіонал" Василь Хара пішов у відставку.

Про це повідомляє прес-служба ФПУ.

Так, у своїй заяві про відставку Хара зазначив, що "не вважає за можливе надалі керувати організацією, у якій більшість керівників членських організацій середньої та вищої ланки є хронічними неробами, професійними зрадниками і провокаторами".

"Сповідаючи лише корисливі інтереси, вони постійно пристосовуються до будь-якої влади, до буд-якого роботодавця, давно зрадивши інтереси членів своїх профспілок", - наголосив екс-голова ФПУ.

Він зауважив, що, "вони зраджують усіх і вся з однією метою – максимально довго, бажано до гробу, залишитися на своїх посадах, тринькаючи значну частку членських внесків жебракуючих робітників".

"Я як ніхто розумію, в якому жалюгідному становищі перебуває ФПУ і ніколи б не залишив свою посаду, якби не чергова зрада переважної більшості голів профспілок, котрі виконують волю нинішніх міністрів та адміністрації президента, які поставили завдання відсторонити мене від посади", - підсумував він.

Як відомо, Генпрокуратура звинувачує Василя Хару в незаконній передачі майна профспілок своїй доньці Еліні Калюк. У відповідь на звинувачення ФПУ подала позов до суду про спростування "недостовірних даних", наведених генпрокурором Віктором Пшонкою, проте суд став на бік Генпрокуратури.

У свою чергу глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін, коментуючи конфлікт між ФПУ та Генпрокуратурою, порадив Харі не займатися політикою.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування