Ванникова "вкусила" Симоненка за розкіш через трибунал проти Ющенка

Понеділок, 12 грудня 2011, 14:27

У команді Віктора Ющенка вважають, що комуністи дискредитують його у відповідь на розкриття правди про злочини сталінізму і задля передвиборного піару.

Так директор Інституту Ющенка Ірина Ванникова прокоментувала заяви лідера Компартії Петра Симоненка щодо необхідності "трибуналу за організацію афери" навколо "Лікарні майбутнього", повідомляє "Наша Україна".

За її словами, "чергова спроба дискредитувати президента Віктора Ющенка є недолугою відповіддю комуністів на системну діяльність Ющенка, спрямовану на розкриття правди про злочини сталінізму в Україні".

"Ідейні послідовники Сталіна в сучасній Україні не можуть пробачити Ющенку правду про репресії і голодомори, про нелюдські катування і масові розстріли цвіту української нації", - вважає Ванникова.

"Вони не можуть пробачити укази про ліквідацію пам’ятників особам, визнаним винними в організації геноциду українського народу,  сам суд над Сталіним та його поплічниками", - додає вона.

За словами Ванникової, "демагогічні заяви про трибунал над Ющенком – це жалюгідні спроби за будь-яку ціну не допустити міжнародного трибуналу над злочинами комунізму, ініціатором якого виступив Ющенко".

"Фактично, Симоненко вже розпочав свою передвиборчу кампанію, в якій не гребує жодними брудними методами у спробах реабілітувати добряче підмочену репутацію КПУ та комуністичної ідеології", - заявляє вона.

"Вони (комуністи) і зараз відчувають від Ющенка загрозу для свого політичного майбутнього, а тому використовують будь-які приводи для його дискредитації", - стверджує Ванникова.

Вона запевняє, що робота щодо організації будівництва "Лікарні майбутнього" відбувається відкрито і прозоро.

"Усі фінансові звіти та інші документи щодо витрачених коштів неодноразово оприлюднювались через ЗМІ. Численні перевірки КРУ, податкової адміністрації та прокуратури не виявили жодного порушення", - сказано в повідомленні.

"Натомість хотілося б, щоб товаріщ Симоненко так само відкрито дав звіт своїм виборцям, за які кошти він веде розкішний спосіб життя, збудував маєток під Києвом. Чи не за ті, які він отримав від чинної влади в обмін на голосування за законопроекти, що лише погіршують добробут більшості людей в країні?", - цікавиться Ванникова.

Вона запевняє, що "попри брехню та спроби дискредитації, Віктор Ющенко і далі робитиме все від нього залежне для розкриття правди про злочини сталінізму та розвінчання міфів комуністичної доби".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...