Янукович зізнався Азарову, за що він його цінує

Субота, 17 грудня 2011, 09:37

Президент Віктор Янукович привітав прем’єра Миколу Азарова з днем народження і відзначив його виваженість і організаторські здібності.

"Високо ціную Вашу відповідальність, виваженість і толерантність, завдяки чому Ви здобули авторитет і повагу", - сказано в привітанні, оприлюдненому на сайті президента.

"Упевнений, що Ваші організаторські здібності, величезний досвід роботи стануть надійною запорукою збереження стабільності і злагоди в суспільстві, сприятимуть зміцненню Української держави", - зазначив Янукович.

Він побажав Азарову "міцного здоров'я, щастя, родинного благополуччя та Божої благодаті".

"Нехай доля й надалі буде прихильною до Вас, а кожен день повниться новими здобутками в ім'я України", - додав президент.

17 грудня прем’єр-міністру Азарову виповнюється 64 роки.

Прес-секретар прем'єра Віталій Лук'яненко розповів: "Некруглі дати Микола Янович зазвичай відзначає вдома, у колі близьких".

"Але бувають винятки: рік тому Азаров цього дня відкривав рух мостом Кирпи, а 60-річчя святкував у ресторані", - додав він, пише "Сегодня".

Щодо подарунків, то прем'єру, у якого велика бібліотека, зазвичай вручають рідкісні видання, рік тому подарували примірник калузької (звідки Азаров родом) обласної газети, який вийшов у день його народження.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування