Азаров запевняє, що не має нічого проти своїх однофамільців

П'ятниця, 23 грудня 2011, 18:13

Реєстрація торгової марки "AZAROV" не означає, що в Україні повинен залишитися тільки один Азаров.

Про це написав прем'єр Микола Азаров на своїй сторінці в мережі Facebook.

"Я дійсно зареєстрував свою торгову марку, але міняти паспорти людям з таким же прізвищем, як у мене, зовсім не обов'язково. Реєстрація торгової марки не означає, що в Україні повинен залишитися тільки один Азаров. Я не маю нічого проти своїх однофамільців", - зазначив прем'єр.

"Просто незабаром почне роботу мій сайт і для реєстрації домену потрібна реєстрація торгової марки", - уточнив Азаров.

"Журналісти писали, що відтепер я можу працювати секретарем або ж надавати різноманітні послуги. Але ці слова були вирвані з контексту інформації, розміщеної на сайті "Укрпатенту". Тепер ви можете отримати інформацію безпосередньо від мене і переконатися, що ніяких незаконних дій я не переслідую", - написав він.

"Крім того, у пресі писали, що в соціальних мережах я закрию акаунти всіх користувачів, які є моїми однофамільцями. Це теж невірно. Я буду боротися лише з тими акаунтами, які створюються нібито від мого імені і розміщують некоректну або образливу інформацію", - підсумував Азаров.

Як відомо, 12 грудня прем'єр зареєстрував за собою знак для товарів і послуг "AZAROV".

Голова виконкому партії "Союз анархістів України" В'ячеслав Азаров заявив, що має намір звернутися до суду у зв'язку з реєстрацією прем'єром виняткових прав на прізвище.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування